Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
+ -

Κράτηση online

360° VIRTUAL TOUR
\/
el en de

Δραστηριότητες

el en de
BOOK NOW

Δραστηριότητες

-Δραστηριότητες στα Λουτρά Πόζαρ-

Σκί, mountain bike, διαδρομές 4x4 και moto cross. Ορειβασία, αναρρίχηση και κατάβαση, trekking, rafting, canoe, παρακολούθηση χλωρίδας και πανίδας είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στα Λουτρά Πόζαρ και στην γύρω περιοχή.

Στα καταπράσινα βουνά των λουτρών Πόζαρ, μπορείτε να κάνετε ορειβασία, πεζοπορία, αναρρίχηση και trekking. Με ατελείωτες μαγευτικές διαδρομές σε γνωστά και καταγεγραμμένα μονοπάτια αλλά και σε άγνωστες παρθένες διαδρομές, θα νιώσετε την μαγεία της Ελληνικής φύσης. Τα Λουτρά ποζαρ είναι αγαπημένος προορισμός ορειβατικών και φυσιολατρικών συλλόγων. από όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τον ορειβατικό σύλλογο Αριδαίας, διοργανώνονται εκδρομές γνωριμίας στα βουνά της περιοχής.

Διαδρομές με τζιπ στoυς ορεινούς δρόμους για γνωριμία με την φύση. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να φτάσουν στα άκρα, υπάρχουν ειδικές διαδρομές ανωμάλου εδάφους ειδικά για 4x4.

Για τους φυσιολάτρες, αθλητικούς και δραστήριους, το mountain bike είναι ένα χόμπι που ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο. Ήσυχες και ήρεμες διαδρομές στις πλαγιές των ορεινών όγκων μπορούν να ακολουθηθούν από αυτούς που αναζητούν ηρεμία αλλά και γνωριμία του περιβάλλοντος. Απότομες και σκληροτράχηλες διαδρομές περιμένουν αυτούς που αναζητούν την αδρεναλίνη και τα extreme sports.

Για όσους ταξιδέψουν με μοτοσικλέτα ως τα Λουτρά Πόζαρ, οι δυνατότητες για εξερεύνηση της φύσης είναι ατελείωτες. Από απλή βόλτα με την μηχανή,  μέχρι enduro σε δύσβατες περιοχές.

Κάντε ιππασία. Γνωρίστε από κοντά τα αυτά τα υπέροχα ζώα. Νιώστε σαν ξέγνοιαστοι καβαλάρηδες κάνοντας ιππασία. Ιππικοί όμιλοι υπάρχουν στη Αριδαία και στην Όρμα. Είτε είστε έμπειροι, είτε άπειροι, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στην ιππασία με εκπαιδευμένα άλογα και εκπαιδευτές - οδηγούς, προσφέροντας πρωτόγνωρη εμπειρία σε ενήλικες και παιδιά.

Μην παραλείψετε μία επίσκεψη στο πρώτο σπηλαιολογικό πάρκο της Ελλάδας. Ένα σύμπλεγμα 15 σπηλαίων ανακαλύφθηκε το 1989 με πλούσια ευρήματα, όπως απολιθώματα κοραλλίων, πρωτόγονα εργαλεία και λιθογραφίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες απευθυνθείτε στην reception του Ξενώνα Μορφέας.

 

 

All rights reserved www.morfeas-pozar.gr 2019 | Created by | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | Loutra Pozar Hotels
Ξενώνας Μορφέας
Best (Designer Hotel) Central Macedonia